Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Binalarda kâin yangın bapları ve asıl bapların taçı gün yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın bağırsakindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Cafcaflı sınıftaki teamülyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak bağırsakin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yöntem Odası Yangın Kapıları : Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının tarafı aralık otomasyon sistemlerine normal aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı kabil.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en şık hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına aldatmaınmasında bindi evet ve yangının yayılmasını engeller.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri genellikle yangına, korozyona ve alım koşullarına dayanıklı çelik yahut kızılüminyum kabil zinde malzemelerden örgülır.

Yangın Kapısı Montajı Nite Yapılır? Her binanın mevla evetğu kayran ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Yangın Kapısı Fiyatları Yangın Kapısı İşaretlemeleri: Yangın bapları çoğunlukla üzerlerinde yangınla müteallik bilgilerin bulunmuş olduğu medarımaişetaretlemelere sahiptir. Bu medarımaişetaretlemeler, bapnın yangın sınıfını, peklik süresini ve özge önemli bilgileri belirtir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yöresel yönetimlerin ortak noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın bapları özellikle yangın sırasında mutlak kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile muktezi yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir öbür öge ise emniyet adına ihtiyaç duyulan şineşelendiren contalardır.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı elan dayanmalidir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page